fbpx
BulgarianEnglish
BulgarianEnglish

Уважаеми клиенти,

Можете да изберете най-удобния за вас метод и да поръчате избраните от вас плочки по най-лесния и бърз начин.

Свържете се с нас по телефона на +359 889 368 615.

Изпратете запитването си на нашия e-mail адрес: ornamento.bg@gmail.com

Направете поръчка през нашата интернет страница.

За да направите поръчка през нашата интернет страница е нужно да минете през следните стъпки:

  1. Избере си някой от нашите плочки, кашпи или продукти за защитата им и натиснете  бутон „Купи“, с което добавяте продукта във вашата виртуална кошница. Възможно е нищо да не стане с натискането на този бутон. Това е така, защото последните версии на Internet Explorer и Mozilla припознават натискането на бутона като Pop-up и го блокират. Най-често при блокиране се появява съобщение, което Ви уведомява, че са блокирани прозорци от този сайт. Кликнете на него с десния бутон на мишката и изберете „Always Allow Pop-ups From This Site“, за да не Ви се налага да го правите отново. За да продължите с пазаруването и да поръчате друг продукт – продължете да разглеждате и щом го изберете добавете и него в количката си.
  2. След като сте добавили всички желани продукти, отворете количката си. В нея можете да промените броя на продуктите, да попълните данните си за доставка, да заявите фактура ако желаете такава. Единствения начин за плащане е по Банков път
    При плащане с Банков превод:
    • Ако сте физическо лице е необходимо да попълните и полето ЕГН / то е необходимо, защото замества при издаване на проформа / фактура булстата
    • Ако сте фирма и желаете фактура, попълнете всички допълнителни полета на фирмената информация
  3. Ако имате допълнителни изисквания относно специфика на доставката и желана дата на доставка, ги опишете в съответното поле. Чекнете полето за съгласие с Общите условия. Кликнете на бутона „Поръчване“, за да изпратите поръчката си.
  4. Вашата поръчка е приета. Ще се свържем с Вас за потвърждение и за сверяване на изпратената от Вас информация. След това ще Ви изпратим проформа фактура за превод на аванс или цяла сума.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.