fbpx
BulgarianEnglish
BulgarianEnglish

Имате право да върнете продукт от всички налични продукти в 14 дневен срок след получаването му без да посочвате причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите описани в ал.2 на чл.55
Приемаме обратно само плочки, които са в добър търговски вид и оригинална опаковка и могат да бъдат приети като нова Стока, не липсва платежен документ.

При връщане на плочките, когато той отговаря на поръчаното от клиента, разходите за куриер са за сметка на клиента (освен при проблем с качеството на продукта. Можете да изпратите плочките, след като се свържете с нас и уточним начина за доставка.

При необходимост от връщане на платени по банков превод суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитно известие по банковата сметка, с която е извършено плащането.

При проблем с качеството на продукта ние ще заменим продукта, направим отстъпка от цената или върнем платената сума, като разходите за куриер и/ или превод на сумата са за наша сметка (чл. 124 от закона за Защита на потребителя). Съветваме нашите клиенти добре да се запознаят с характеристиките и особеностите на продукта. „Ornamento” плочките са изцяло ръчно изработени една по една, те не подлежат и не отговарят на европейските /EU/ производствени стандарти. Те имат характерни за тях черти, който ги правят уникални и неповторими:  Прочети повече …

Венчев ЕООД възстановява в 30 дневен срок платената за продукта/ ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е в продаваем вид, по дадена от клиента банкова сметка.
Поради естеството и начина на производство „Ornamento” циментови плочки не издава гаранция. 

Моля, обърнете внимание на следните специфични случаи:
– Продукт може да бъде върнат или заменен, при стандартни поръчки на САМО налични плочки..
– Ако плочките са изработени по индивидуална поръчка, която отговаря на поръчаното от клиента, размяна или рекламация не се приемат.
– Връщаме, правим отстъпка в цената или заменяме нестандартна поръчка, само когато не сме спазили следните параметри по поръчката: цветове, модел, размер.